Bel ons: 06 371 986 45 of 06 110 008 18

Selectie, advies en vergelijkbare offertes van de drie best passende arbodienstverleners?

Arbodienst leadsArbokiezer.nl helpt u bij het selecteren van de juiste partners voor uw arbo- en verzuimbeleid. Ons grotendeels geautomatiseerde selectiesysteem vindt op basis van uw wensen en eisen de drie best passende Arbodiensten en vraagt hier vervolgens offertes op. Arbokiezer is geschikt voor organisaties vanaf ongeveer 25 medewerkers.

Vul Arbokiezer in en: 

  • We geloven in persoonlijk contact. Daarom nemen we nadat u de aanvraag heeft ingediend, altijd eerst telefonisch contact met u op. In de regel is dit binnen 24 uur. We nemen uw aanvraag door, stellen indien nodig aanvullende vragen en geven u persoonlijk advies. Hierna hebben we meestal voldoende informatie om uw aanvraag te kunnen matchen met het aanbod en deze uit te zetten bij de drie best passende aanbieders.
  • U ontvangt binnen ongeveer 1 week na de intake een adviesrapport inclusief drie maatwerkoffertes van de arbodienstverleners die het best passen bij uw wensen en eisen. In het adviesrapport staan uw wensen en eisen samengevat en zijn de partijen overzichtelijk en transparant vergelijkbaar. Hierna bent u klaar om de selectiegesprekken te gaan voeren.
  • U ontvangt daarnaast algemene informatie over onder andere wet- en regelgeving, tips en trucs voor het selectieproces en diverse publicaties over het onderwerp.
  • U hoeft niets te betalen voor het adviesrapport en de aanvullende informatie.
  • Nadat wij de offertes voor u hebben opgevraagd worden uw gegevens  beschikbaar gesteld aan de geselecteerde partijen, waarna zij contact met u zullen zoeken. Wij maken alvast afspraken voor u met de drie arbodiensten. Arbodiensten betalen Arbokiezer een leadfee die voor alle partijen gelijk is. Hiermee wordt de Arbokiezer gefinancierd en kunnen we onafhankelijkheid waarborgen.
  • U bent ongeveer 15 minuten bezig met het beantwoorden van de vragen.

Basis voor de selectie en het advies is het meest uitgebreide jaarlijkse onderzoek naar arbodienstverlening in Nederland. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door HR Navigator. Aan het onderzoek al sinds 2007 elk jaar zo'n 50 arbodiensten mee die gezamenlijk meer dan 4 miljoen werknemers in Nederland bedienen.

Klik hier om te starten met de selectie van een arbodienst.

Arbokiezer krijgt gemiddeld een score van4.43 over een totaal van 257 beoordelingen