Wat is de werkwijze van Arbokiezer

“Hoe kan het dat jullie als professionals gratis advies kunnen geven aan mij als opdrachtgever?” Een begrijpelijke vraag, die we als Arbokiezer regelmatig krijgen. Nieuwsgierig? Lees hier over onze werkwijze.

Arbokiezer is de enige onafhankelijke vergelijkingssite voor arbodiensten:

  • We maken geen onderdeel uit van een arbodienst.
  • We hebben geen enkel belang in een of meerdere arbodiensten.
  • Met alle arbodiensten hebben we gelijke afspraken: we doen niet aan vriendjespolitiek.
  • Je kiest jouw toekomstige arbodienst uit bijna 50 bij ons aangesloten arbodiensten. In heel Nederland zijn er ongeveer 70 in totaal.

Marktkennis over arbodienstverlening

We hebben flinke expertise opgebouwd over alle arbodienstverleners in Nederland. Regelmatig voeren we onderzoeken uit en hebben uitgebreide gesprekken met de dienstverleners. Zo krijgen wij een objectief en vergelijkbaar beeld van hun diensten.

Onze werkwijze is voor elke opdrachtgever hetzelfde

  • Je vult de vragenlijst op deze website in.
  • Wij nemen hierna altijd eerst telefonisch contact met jou op. In deze intake gaan we dieper in op jouw organisatie en de vraag.
  • Hierna matchen we jouw eisen en wensen met de objectieve gegevens die wij verzameld hebben over het aanbod van arbodiensten.
  • Op basis van die match selecteren wij maximaal drie aanbieders die het beste voldoen aan jouw eisen en wensen.
  • Deze aanbieders worden gevraagd een offerte op te stellen. Zij betalen elk een fee aan ons om dit aanbod te mogen doen. Deze fee is voor elke aanbieder even hoog.
  • Sluit je daadwerkelijk een contract met een van hen, dan vragen wij van die aanbieder een eenmalige business fee. De hoogte van de fee is voor elke aanbieder even hoog.

Jouw waardering

Ga je niet met een van de door ons geselecteerde arbodienstverleners in zee? Ook dan blijf je ons niets verschuldigd. Geregeld willen onze klanten in dit geval ons wel een 'appreciation fee' toekennen. Bijvoorbeeld omdat ze dankzij onze inspanningen een goede afweging hebben kunnen maken. Jij geeft zelf aan wat je onze adviezen waard vindt en ontvangt hiervoor een factuur.

Meting tevredenheid

Wij doen alleen zaken met arbodiensten waar jij tevreden over bent. Hiervoor meten wij periodiek de tevredenheid van onze klanten over de arbodiensten die wij voor hen selecteerden. Te veel klanten ontevreden en geen verbetering? Dan adviseren wij deze arbodienst niet langer.

Arbokiezer krijgt gemiddeld een score van4.43 over een totaal van 257 beoordelingen