Bel ons: 06 371 986 45 of 06 110 008 18

Andere diensten van HR Navigator

HRM Software vergelijken?

HRM Softwarekiezer helpt u bij de selectie van de meest geschikte HRM software voor uw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van HRM systemen en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt HRM Softwarekiezer u gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen.

VerzuimSoftware vinden en vergelijken?

VerzuimSystemen helpt u bij de selectie van de meest geschikte VerzuimRegiesystemen voor uw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van Verzuim applicaties en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt Verzuimsystemen u gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van uw wensen en eisen.

PMO, RI&E, Medische Keuring vinden en vergelijken?

Of u nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere HR- dienst of product. Preventiekiezer helpt u bij het scherp krijgen van uw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor u gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.