Andere diensten van HR Navigator

HRM Software vergelijken?

HRM Softwarekiezer helpt jou bij de selectie van de meest geschikte HRM software voor jouw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van HRM systemen en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt HRM Softwarekiezer je gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van jouw wensen en eisen.

VerzuimSoftware vinden en vergelijken?

VerzuimSystemen helpt jou bij de selectie van de meest geschikte VerzuimRegiesystemen voor jouw organisatie. Ons selectiesysteem vindt snel de drie best passende leveranciers van Verzuim applicaties en vraagt hier vervolgens een offerte op. Aan de hand van 50 vragen helpt VerzuimSystemen je gratis en onafhankelijk bij het in kaart brengen van jouw wensen en eisen.

PMO, RI&E, Medische Keuring vinden en vergelijken?

Of je nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere HR- dienst of product. Preventiekiezer helpt jou bij het scherp krijgen van jouw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor jou gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.