Tredin

tredinTredin is een gecertificeerde arbodienst, die organisaties ondersteunt bij de uitvoering van taken voortvloeiend uit de Wet Verbetering Poortwachter en de Arbeidsomstandighedenwet. Onze kernactiviteit is verzuimbegeleiding gericht op verzuimreductie en toename van vitaliteit voor bedrijven vanaf 100 medewerkers.

Andere activiteiten richten zich op zaken die voortvloeien uit of samenhangen met de verzuimbegeleiding, zoals advisering in arbeidsdeskundige kwesties, organisatieadvies vanuit de invalshoek van verzuim en arbeidsongeschiktheid, coaching en training.

Tredin is te omschrijven als een arbodienst met een vernieuwde aanpak. De vernieuwing zit vooral in de wijze waarop de verzuimbegeleiding vorm is gegeven. In de filosofie van Tredin is verzuim de verantwoordelijkheid van het management. Tredin zet voor de verzuimbegeleiding arbeidsdeskundigen in. De werkzaamheden die zij verrichten worden onder verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts uitgevoerd. Daar waar meer deskundigheid op andere gebieden nodig is, weet hij welke deskundige ingezet moet worden om een specifieke vraag te beantwoorden.

Binnen de verzuimbegeleiding stelt de bedrijfsarts middels medisch onderzoek de belastbaarheid vast. Hij voert dit zelfstandig uit en maakt daarbij eventueel gebruik van informatie van behandelende artsen. Ook kan de bedrijfsarts verwijzen voor behandeling van arbeidsgerelateerde aandoeningen.

Tredin verricht haar kernactiviteiten vanuit een specifieke visie op verzuim: Verzuim is gedrag en gedrag is beïnvloedbaar. Ziekte overkomt je." Tredin ondersteunt de opdrachtgever met een integrale verzuimaanpak, waarbij de focus ligt op preventie en re-integratie, naast structurele aandacht en ondersteuning voor het curatieve gedeelte van arbodienstverlening.

Onze aanpak is integraal omdat wij deze aspecten op verschillende niveaus binnen de organisatie belichten: op werknemer. afdeling- en organisatieniveau. Het accent ligt op Veiligheid en Gezondheid: gezonde en vitale medewerkers in een gezonde werkomgeving. Tredin ziet verzuimaanpak als integraal onderdeel van breed HRM-beleid.

Vanuit onze specifieke deskundigheid als arbodienst sturen wij op de optimale inzetbaarheid van de medewerker. Het besef bij leidinggevende en medewerker dat zij daarbij zelf de grootste verantwoordelijkheid dragen, is de sleutel tot succes.

Tredin is een organisatie die niet gebonden is aan welke organisatie dan ook. In haar dienstverlening streeft Tredin naar een onpartijdige oordeelsvorming. Ingeleende partijen worden beoordeeld op hun prestatie indicatoren, waarbij periodieke toetsing plaatsvindt. Het niet kunnen leveren van de gestelde eisen en voorwaarden zal leiden tot het aantrekken van een andere partij die deze kwaliteit wél kan bieden. Deze evaluatieve toetsing zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product in het totale dienstenpakket van Tredin.

Past Tredin bij u?

Wilt u weten of Tredin geschikt is voor uw organisatie? Arbokiezer hielp al 4.000 organisaties bij het vinden van een passende arbodienst. We weten dus precies wat arbodienstverleners wel en niet te bieden hebben. Maak gebruik van onze gratis arbodienst selectietool en vind snel en gemakkelijk de arbodienst die bij u past.

✓kies uit 45 arbodiensten ✓al 4.000 klanten ✓gratis

Arbokiezer krijgt gemiddeld een score van4.43 over een totaal van 257 beoordelingen

Overzicht alle arbodiensten

Liever zelf uw arbodienst selecteren? Hieronder staat een handig overzicht met alle arbodiensten in Nederland (in willekeurige volgorde). De lijst is gebaseerd op het meest uitgebreide jaarlijkse onderzoek onder arbodienstverleners in Nederland. Ruim 65 arbodiensten, casemanagement bureaus en bedrijfsarts maatschappen zijn door Arbokiezer in kaart gebracht aan de hand van ruim 140 criteria.

eureca

Eureca Casemanagement

Eureca combineert kennis en noordelijke nuchterheid in verzuimbegeleiding, sociale zekerheidsvragen, bezwaar & beroep, een "privacy-proof" systeem en Arbo-professionals op locatie.
Lees verder
care group

Care Group

Care Group is een landelijk werkende arbodienst met zelfstandig ondernemende Casemanagers, keurings- en bedrijfsartsen en specialisten
Lees verder
mkbasics

Mkbasics

Mkbasics helpt medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.
Lees verder
profcare

ProfCare Casemanagement

Op pro-actieve wijze ondersteunt Profcare landelijk, werkgevers en werknemers, bij alle (complexe) vraagstukken omtrent verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.
Lees verder
goed

GOED

Goed is de eerste arbodienst die resultaat en rendement garandeert. Goed garandeert minder kosten en tijd, maar ook meer rendement en inzetbaarheid.
Lees verder
rienks arbodienst

Rienks arbodienst

Rienks Arbodienst is een middelgrote arbodienst met een hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid. De bedrijfsartsen komen bij klanten aan huis.
Lees verder
verzuimweg

VerzuimWeg Arbo en Verzuimbegeleiding

Ieder bedrijf is anders. VerzuimWeg wil op alle vlakken voor u de beste zijn. Vernieuwend. Betaalbaar. Eindelijk staat u als klant centraal.
Lees verder
arbo unie

Arbo Unie

Arbo Unie is de businesspartner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van de gezondheid, veiligheid en inzetbaarheid van mensen op de werkvloer.
Lees verder
arbo concern

Arbo Concern

Arbo Concern is een ervaren, enthousiaste en betrokken Arbodienst met een bewezen concept. Een concept waarbij we voor u binnen 1 jaar al resultaten bereiken.
Lees verder
perspectief

Perspectief arbodienst

Perspectief is een sparringpartner bij verbeteren van de gezondheid van uw organisatie. Wij werken samen met u aan de optimale inzet van uw medewerkers en duurzame schadelastbeheersing. Van dag 1 tot en met jaar 12.
Lees verder

Zo werkt Arbokiezer. Vind in 15 minuten de beste arbodienst.

arbodienst vinden

Direct contact met een van onze arbo specialisten?

"Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende arbodienst. Arbokiezer is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Arbodienst."

Bob Zeegers & Marco de Zeeuw

Bob_en_Marco_180x180

085 - 049 1540

Onze klantbeloften

✓ We helpen iedereen. Altijd!
✓ Gegarandeerd objectief
✓ Persoonlijk advies
✓ 10x sneller dan zelf doen
✓ Zorgvuldig geselecteerde aanbieders
✓ Gratis
✓ 5.000+ klanten

Betrouwbare partners

De deelnemende arbodiensten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van gerenommeerde keurmerken zoals SBCA, Blik op Werk en lidmaatschap van brancheorganisatie OVAL. 

Ook vragen we onze klanten jaarlijks de arbodiensten te beoordelen. Een minimale gemiddelde klanttevredenheidscore van 7 is een eis.

sbca gecertificeerde arbodienst
blik op werk keurmerk
oval brancheorganisatie arbodiensten

Tien tips om te voorkomen dat jij de verkeerde arbodienst kiest

Ontvang de gratis arbodienst checklist en kies nooit meer een verkeerde arbodienst.

Je krijgt ook wekelijks tips om jouw werkzaamheden rondom arbo en personeel veel slimmer te doen.

Volg ons

Meer dan
klanten
kies uit
arbodiensten
klantevredenheid

Veelgestelde arbo vragen