Volg ons via:

Arbodienst

Arbodienst of bedrijfsarts nodig? Arbokiezer helpt u bij het vinden van een Arbodienst of bedrijfsarts en vraagt bij drie best passende arbodiensten een offerte op.

Arbodiensten Haarlem

Arbodienst in Haarlem nodig?

Arbodienst HaarlemOp zoek naar een arbodienst in Haarlem of omgeving? Er zijn momenteel 16 arbodiensten en casemanagementbureaus met een eigen vestiging of spreekuurlocatie in Haarlem. Wilt u weten welke arbodienst in Haarlem het meest geschikt is voor uw organisatie? Maak dan gebruik van onze handige adviesdienst en vindt snel en gemakkelijk de arbodienst die bij u past.

Arbodienst Haarlem selecteren

 • synthra arbo verzuim management

  Synthra – bij dreigend verzuim en arbeidsongeschiktheid

  Nederland helpen naar 98% arbeidsdeelname door de werknemer écht centraal te stellen, dit is de ambitie van Synthra.

  Lees verder  

 • Argo Advies verzuimbegeleiding

  Argo Advies

  Verzuim is een uitvloeisel van je bedrijfscultuur. Argo Advies pakt dit samen met haar klanten aan op weg naar duurzame productiviteit en een verhoogd rendement.

  Lees verder  

 • Ja groep arbo verzuim logo

  JA-Groep Arbo en Verzuim

  JA-Groep Arbo Verzuim is de arbodienst voor het MKB. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact, flexibele contracten en snelle, goede service.

  Lees verder  

 • bedrijfsarts selectie altena jongh

  Altena de Jongh bedrijfsartsen

  Van Altena & de Jongh bedrijfsartsen leveren professionals zoals gecertificeerde bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en casemanagers/verzuimconsulenten.

  Lees verder  

 • Schadelast ziektverzuim Acture

  Acture

  Acture is opgericht door experts op het gebied van risicobeheersing rondom ziekteverzuim en de uitzendbranche. Het samenbrengen van deze twee expertises heeft geleid tot een dienstverleningsproduct waarin het verlagen van de schadelast rondom ziekteverzuim van uitzendkrachten centraal staat.

  Lees verder  

 • Verzuimmanagement RI&E eigen regie

  VerzuimService Desk

  VerzuimService Desk (VSD) is een totaalspeler en samenwerkingspartner voor onze klanten die verspreid zijn over heel Nederland o.g.v. bedrijfsgezondheid. Onze (register) casemanagers ondersteunen onze relaties met verzuimmanagement, WGA-management, RI&E, Preventief Medische Onderzoeken, gedrags- en verzuimtrainingen en het voeren van eigen-regie.

  Lees verder  

 • 50

  Occure

  OCCURE staat voor een optimale productiviteit van werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat door een gezond management het beste uit mensen kan worden gehaald.

  Lees verder  

 • Perspectief arbo verzuimbegeleiding

  Perspectief

  Perspectief is een sparringpartner bij het op maat verbeteren van de gezondheid van uw organisatie. Ons streven is om samen met u te werken aan de optimale inzet van uw medewerkers en duurzame schadelastbeheersing. Van dag 1 tot en met jaar 12.

  Lees verder  

 • Ak ArboActive 150 59

  Arbo Active

  Arbo Active BV is een ‘no nonsens’ arbodienstverlener, waarbij wij streven naar maximale lastenverlichting voor onze klant, door de kosten van het verzuim zo laag mogelijk te houden.

  Lees verder  

 • 54342324

  CS Works

  CSWorks ondersteunt pro-actief de werkgever bij complexe materie van verzuim en voert verzuimmanagement en re-integratie in 1 bedrijf

  Lees verder  

 • 16

  Mkbasics

  Wij helpen medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.

  Lees verder  

 • verzuimvitaal arbodienst

  VerzuimVitaal

  Bij VerzuimVitaal zijn wij van mening dat bij arbeidsverzuim er samenwerking moet zijn tussen alle actoren: medewerker, leidinggevende, personeelszaken en arbodienst. Dat is doorslaggevend voor het resultaat.

  Lees verder  

 • 29

  Tredin

  Tredin is een gecertificeerde arbodienst, die organisaties ondersteunt bij de uitvoering van taken voortvloeiend uit de Wet Verbetering Poortwachter en de Arbeidsomstandighedenwet. Onze kernactiviteit is verzuimbegeleiding gericht op verzuimreductie en toename van vitaliteit voor bedrijven vanaf 100 medewerkers.

  Lees verder  

 • 4342342234

  Cohesie

  Cohesie arbodienst geeft grip op de zaak. We spreken daarom niet van ziekteverzuim, maar van ziekteverlof.

  Lees verder  

 • 17

  Care Group

  Care Group is een landelijk werkende arbodienst met zelfstandig ondernemende Care Managers, keurings- en bedrijfsartsen en specialisten

  Lees verder  

 • 7

  GOED

  Binnen 1 dag ontdekken hoeveel geld wij uw organisatie besparen? Wij garanderen minder kosten en tijd, meer rendement en inzetbaarheid.

  Lees verder  

 • 9

  Arbo Vitale

  ArboVitale is een landelijke arbodienst die diensten levert op het gebied van verzuim, preventie, keuringen en health checks.

  Lees verder  

 • 6

  Helder Arbo

  Helder heeft het proces van verzuimbegeleiding kritisch bekeken: we hebben de onnodige onderdelen eruit gehaald en de noodzakelijke onderdelen geïnnoveerd: dit leidt tot meer gemak en een zeer lage prijs!

  Lees verder  

 • 10

  Arbo Unie

  Arbo Unie is de businesspartner van werkgevers en werknemers bij het verbeteren van de gezondheid, veiligheid en inzetbaarheid van mensen op de werkvloer.

  Lees verder  

 • 18

  BrinQer

  BrinQer is een onderscheidende dienstverlener die (desgewenst) volgens de methodiek De Sociaal Accountant samen met haar klanten vorm geeft aan effectief verzuim- en re-integratiemanagement waarbij schadelastbeperking centraal staat.

  Lees verder  

 • 53

  Maetis

  Maetis is een energieke organisatie die bedrijven en medewerkers inspireert tot gezond werken. Met onze gezonde aanpak streven wij naar optimale inzetbaarheid van uw medewerkers.

  Lees verder  

 • Arbodienst Medisch Consult

  Medisch Consult

  Medisch Consult staat voor persoonlijk, resultaatgericht, sparring partner, oog voor rendement, spreken medewerkers (en managers) integer maar resultaatgericht aan op de eigen regie en verantwoordelijkheid.

  Lees verder  

 • 34342342

  A-REA Artsen & Arbeidsdeskundigen

  A-REA is in 2001 opgericht door enkele senior arbeidsdeskundigen en bedrijfs- en verzekeringsartsen. Sindsdien heeft A-REA zich ontwikkeld tot een bloeiende organisatie op het gebied van de arbodienstverlening, medisch-arbeidsdeskundige beoordelingen voor gemeenten en overige medische en arbeidsdeskundige advisering.

  Lees verder  

 • 56

  HumanConnexion

  Human ConneXion is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties in hun transitieproces van adhoc verzuimbegeleiding naar vitaliteit.

  Lees verder  

 • 34243432

  De Arbodienst

  De Arbodienst is een adviesorganisatie nieuwe stijl. Onze visie is: Van Verzuim naar duurzame Inzetbaarheid.

  Lees verder  

/* ]]> */