A-REA Artsen & Arbeidsdeskundigen

A-rea

a-rea A-rea is in 2001 opgericht door enkele senior arbeidsdeskundigen en bedrijfs- en verzekeringsartsen. Sindsdien heeftA-rea zich ontwikkeld tot een bloeiende organisatie op het gebied van de arbodienstverlening, medisch-arbeidsdeskundige beoordelingen voor gemeenten en overige medische en arbeidsdeskundige advisering.

A-rea is werkzaam in zowel de private als de publieke markt. Onze opdrachtgevers zijn profit en non-profitorganisaties, gemeenten en UWV. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, betrokkenheid, snelle doorlooptijden en ondersteuning op maat.

De professionals van A-rea hebben een stevige vakinhoudelijke expertise met jarenlange ervaring op het terrein van de sociale zekerheid.

Past A-rea bij u?

Wilt u weten of A-rea geschikt is voor uw organisatie? Arbokiezer hielp al 4.000 organisaties bij het vinden van een passende arbodienst. We weten dus precies wat arbodienstverleners wel en niet te bieden hebben. Maak gebruik van onze gratis arbodienst selectietool en vind snel en gemakkelijk de arbodienst die bij u past.


ARBODIENST SELECTEREN

✓kies uit 45 arbodiensten ✓al 4.000 klanten ✓gratis

Arbokiezer krijgt gemiddeld een score van4.43 over een totaal van 257 beoordelingen

Overzicht alle arbodiensten

Liever zelf uw arbodienst selecteren? Hieronder staat een handig overzicht met alle arbodiensten in Nederland (in willekeurige volgorde). De lijst is gebaseerd op het meest uitgebreide jaarlijkse onderzoek onder arbodienstverleners in Nederland. Ruim 65 arbodiensten, casemanagement bureaus en bedrijfsarts maatschappen zijn door Arbokiezer in kaart gebracht aan de hand van ruim 140 criteria.


verzuim & zo

Verzuim & zo

Verzuim & zo vindt dat organisaties door betrokkenheid, passie, bevlogenheid en de juiste deskundigheid/rollen in staat zijn zelf de regie te nemen over verzuimbegeleiding.
Lees verder →

metaplanning

Metaplanning

MetaPlanning arbodienst is een deskundige, pro-actieve, providerorganisatie op het gebied van Arbo, verzuim, re-integratie en gezondheidsmanagement.
Lees verder →

acture

Acture

Acture is opgericht door experts op het gebied van risicobeheersing rondom ziekteverzuim en de uitzendbranche. Het verlagen van de schadelast rondom ziekteverzuim van uitzendkrachten centraal staat.
Lees verder →

altena de jongh bedrijfsartsen

Altena de Jongh bedrijfsartsen

Van Altena & de Jongh bedrijfsartsen levert arboprofessionals zoals gecertificeerde bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en casemanagers/verzuimconsulenten.
Lees verder →

a-rea

A-REA Artsen & Arbeidsdeskundigen

A-REA is sinds 2001 actief op het gebied van de arbodienstverlening, medisch-arbeidsdeskundige beoordelingen en overige medische en arbeidsdeskundige advisering.
Lees verder →

Sal verzuim

SAL Verzuim

SAL Verzuim is een hands-on arbodienstverlener in de regio Limburg. Wij ontzorgen u volledig door de Poortwachter-termijnen te bewaken.
Lees verder →

de arbodienst

De Arbodienst

De Arbodienst is een arbodienst nieuwe stijl, gespecialiseerd in de verzuimbegeleiding voor organisaties die volgens het eigen regiemodel willen werken.
Lees verder →

mkbasics

Mkbasics

Mkbasics helpt medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.
Lees verder →

expereans

Expereans

Expereans is een actieve arbodienst met een integrale aanpak en ontwikkeling van uw verzuimbegeleiding en gezondheidsmanagement.
Lees verder →

Arbodienst voor Kwaliteit en Zorg

Arbodienst voor Kwaliteit & Zorg

Arbodienst voor Kwaliteit en Zorg is een arbodienst in Den Helder die u ondersteunt bij alle zaken rondom preventie, verzuimbegeleiding en vaccinatie.
Lees verder →

START SELECTIE ARBODIENST


Arbodienst Nodig? Vind snel de beste arbodienst.

Ontvang offerte van de 3 best passende arbodiensten.

Zo werkt Arbokiezer. Vind in 15 minuten de beste arbodienst.


arbodienst kiezen infographic

arbodienst vinden

Direct contact met een van onze arbo specialisten?

“Het is altijd leuk te horen, dat je organisaties echt hebt geholpen bij het vinden van een passende arbodienst. Arbokiezer is niet voor niets al jaren het vertrekpunt voor de selectie van een Arbodienst.”


Bel mij terug

Bob Zeegers & Marco de Zeeuw

Bob_en_Marco_180x180

085 – 049 1540

Onze klantbeloften

✓ We helpen iedereen. Altijd!
✓ Gegarandeerd objectief
✓ Persoonlijk advies
✓ 10x sneller dan zelf doen
✓ Zorgvuldig geselecteerde aanbieders
✓ Gratis
✓ 5.000+ klanten

Betrouwbare partners

De deelnemende arbodiensten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van gerenommeerde keurmerken zoals SBCA, Blik op Werk en lidmaatschap van brancheorganisatie OVAL. 

Ook vragen we onze klanten jaarlijks de arbodiensten te beoordelen. Een minimale gemiddelde klanttevredenheidscore van 7 is een eis.

sbca gecertificeerde arbodienst
blik op werk keurmerk
oval brancheorganisatie arbodiensten

Tien tips om te voorkomen dat u de verkeerde arbodienst kiest

Ontvang de gratis arbodienst checklist en kies nooit meer een verkeerde arbodienst.

U krijgt ook wekelijks tips om uw werkzaamheden rondom arbo en personeel veel slimmer te doen.

Volg onsAlle klantbeoordelingen

Meer dan

klanten

kies uit

arbodiensten

klantevredenheid


Vind beste arbodienst

Op zoek naar iets anders?

Veelgestelde arbo vragen

Vangnetregeling of maatwerkregeling?

Volgens de Arbowet is elke organisatie verplicht om zich deskundig te laten ondersteunen bij het arbo- en verzuimbeleid. Of door een arbodeskundige of door een arbodienst. De verplichte aansluiting bij een arbodienst geldt niet meer wanneer aan de regels van de maatwerkregeling wordt voldaan. >> Lees verder

Wanneer aanbesteden arbodienst

Arbodienstverlening is een typisch Nederlands product. Praktisch gezien is het voor een niet Nederlands(talig) bedrijf onmogelijk om arbodienstverlening in Nederland te leveren. Ze kennen immers de specifieke arbowetgeving niet en spreken de taal niet. Daarom geldt voor producten en diensten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en arbeidsbemiddeling  de bijlage 2B van Richtlijn 2004/18/EG. Dit is een zogenaamd verlicht Europees regime. Dit betekent dat u voor dit type producten of diensten geen volledige EU-aanbesteding procedure hoeft te volgen. >> Lees verder

Nieuwe arbodienst? Tien vragen om die u zeker moet stellen.

Bezig met het vergelijken van Arbodiensten? Of gesprekken aan het voeren met geschikte arbodienstverleners voor uw organisatie? Vergeet dan niet deze tien vragen te stellen aan uw toekomstige arbodienst.


Meer veelgestelde arbo vragen